Ko nga whakangungu o roto o te kamupene mo LinkedIn

Mai i te 13 o Mei ki te 15th, i haere nga kaimahi hokohoko kee o te kamupene ki te whakangungu mo nga ra e toru mo te whakamahi i te LinkedIn, ka uru ki nga wheako o nga tohunga, me te mahi ki te whakawhānui ake i nga maakete hoko hou.

I tera Paraire, he whakangungu a matou i roto i te kamupene LinkedIn, i reira i tino mohio matou ki te whakamahi i te LinkedIn me pehea te whakamahi i roto.

shengsongmetal

Tuatahi, i whakamahi a Eric i tana ake kaute ki te whakamaarama taipitopito me pehea te hanga i te reanga ki LinkedIn.I roto i te take o te korero poto me te whai hua, i hangaia e ia tana ake tuunga tika.Ehara i te mea mo te kimi kiritaki i runga i LinkedIn, engari ko te kimi i a matou i runga i LinkedIn.

Tuarua, i whakamarama a Grace me pehea te rapu i nga kaihoko i roto i nga waahanga e whitu o LinkedIn, kia hohonu ake to maatau mohiotanga ki te whakamahinga o LinkedIn.I roto i te kiritaki rerekē, rapu rerekē, here rerekē i raro i te rapu kiritaki pū, ka taea hoki i roto i ngā āhuatanga rerekē, he rapu tika o te kamupene ki te kitea te whakapā e pā ana.

shengsongmetal 1

Ko te ahua he whakangungu ngawari, engari he nui te kotinga.E whakapono ana ahau i muri i te tangohanga o te wiki, ka taea e tatou katoa te noho hei kaimahi rangatira o LinkedIn me te mahi tahi.


Wā tuku: 31-05-21